apr 13 2018

Zo bereid je je voor op de nieuwe privacy wet

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Als organisatie krijgt u dan meer verplichtingen. De nadruk ligt - meer dan nu - op uw verantwoordelijkheid om te kunnen aantonen dat u zich aan de wet houdt. Dat vergt een gedegen voorbereiding. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) helpt u graag op weg. Onder meer met de interactieve AVG-regelhulp en het AVG 10-stappenplan. Iedere onderneming, stichting, vereniging of welke organisatievorm dan ook welke gegevens van personen registreert moet voldoen aan de AVG. Vanaf 25 mei 2018 gaat er ook gehandhaafd worden, en zullen er boetes uitgedeeld worden wanneer u niet aan de AVG voldoet.

De AVG-regelhulp

Om u te helpen bij de voorbereiding op de AVG, heeft de AP de interactieve tool 'de AVG-regelhulp' ontwikkeld. Als u de vragen uit de regelhulp beantwoordt, krijgt u een praktisch advies op maat over waar u nog aan moet werken om goed voorbereid te zijn op de AVG. De AVG-regelhulp is ontwikkeld in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Naar de AVG-regelhulp op de website van de RVO

jan 12 2018

Jakob Hut (62) Overleden

In zijn woonplaats Jungholz in Oostenrijk is voormalig radio deejay Jakob Hut dinsdag 9 januari overleden. Hut was onder meer werkzaam bij de NCRV, Veronica, Radio 192 en Radio 10 Gold. De laatste jaren woonde hij in Oostenrijk waar hij zich bezig hield met audio-en videoproducties. Hij was al enige tijd ziek. Hut is 62 jaar geworden.

Jakob Hut begon bij Radio Veronica in 1973. Daarna volgde onder andere NCRV Radio (Radio 1 en 3), Veronica Radio en Veronica Drive-in-show (1986 – 2000), Radio 10 Gold 1990 -2001 en Radio 192.

Jakob was één van de stemmen bij ABRO Creative welke meerdere campagnes voor ons heeft ingesproken. Wij wensen familie, vrienden en een ieder die met Jakob heeft samengewerkt of hem kent heel veel sterkte toe. Wij zullen hem herinneren als een zeer betrokken mediadier, met een enorm gevoel voor timing en perfectie.

jan 01 2018

ABRO Creative bestaat 25 Jaar

Op 1 januari 1993 werd ABRO Creative opgericht, toen nog onder de naam ABRO Jingles & Commercials. In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan en hebben ook wij de overstap gemaakt van de analoge wereld naar de digitale wereld. Met de komst van e-mail en thuisstudio's kan bijna iedereen tegen een zeer geringe investering een studio opzetten en/of een productie inspreken/verzorgen. Dat kan voor velen van u voldoende zijn.

Wij onderscheiden ons doordat wij u een totaalpakket kunnen bieden. ABRO Creative is sinds 2017 onderdeel van de TCS Groep, wat staat voor Total Communication Solutions. Binnen TCS werken meerdere specialisten samen om uw bedrijf op de kaart te zetten c.q. uw totale uitstraling te verzorgen. Of het nu gaat om uw eerste visitekaartje, een simpele of geavanceerde website, huisstijl, drukwerk, promotiematerialen, bedrijfskleding, etcetera.

TCS Groep heeft al die expertise in huis en voorkomt dat u bij meerdere partijen moet shoppen en ook met al die partijen in overleg moet gaan en onderhandelen. Door voor ons te kiezen weet u zeker dat wij met u meedenken, u van het beste persoonlijke advies voorzien, u eerlijk vertellen wat kan en wat niet kan. Kortom, wij zijn de One Stop Shop voor al uw in- en externe uitingen. En dat alles tegen zeer concurrerende tarieven.

Interesse ? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag naar u toe, maar u bent ook van harte welkom op één van onze locaties. Wij zijn gedurende onze openingstijden bereikbaar op telefoonnummer 0299 66 62 95

sept 26 2017

Eigen Lettertypen Narrow Casting Advanced

We zijn blij om weer een nieuwe feature te kunnen aankondigen; deze keer speciaal voor onze Narrow Casting Advanced klanten: je kunt nu je eigen lettertypes uploaden! Ondersteunde formaten zijn TTF- en WOFF-bestanden. Zo kun je de stijl van alle uitingen op je Narrow Casting Beeldschermen nog meer afstemmen op je eigen huisstijl.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de beschikbare lettertypes in de ontwerper te beperken tot een selecte set.

Lees meer: Eigen Lettertypen Narrow Casting Advanced

juni 19 2017

KNVB Dataservice App wordt Sportlink App

Als gebruiker van de KNVB Dataservice app in ons Narrow Casting Systeem ben je waarschijnlijk al op de hoogte dat de KNVB deze service stopt per 1 juli 2017.

Maar niet getreurd! Bij ABRO Creative zijn we druk aan de slag gegaan om de vervanger ervan te ontwikkelen. Zo blijft Narrow Casting van toegevoegde waarde in de sportkantine. Vanaf nu is de Sportlink app er. Hiermee maak je alle relevante wedstrijdgegevens uit de Sportlink Club Dataservice zichtbaar op jouw schermen.

Lees meer: KNVB Dataservice App wordt Sportlink App

juni 14 2017

Geer en Goor zetten de sloop erin

Geer en Goor zetten de sloop erin. De knalroze outfit is bedrukt door Total Copy Service, net als ABRO Creative onderdeel van TCS Shop. Neem een kijkje achter de schermen met RTL Boulevard.

Lees meer: Geer en Goor zetten de sloop erin

dec 03 2016

Robbie Williams brengt Katja's hoofd op hol - DE TV KANTINE

Het in "De TV Kantine" door Carlo Boszhard gebruikte overhemd van ' Robbie' is bedrukt door Total Copy Service onderdeel van TCS Shop.

Ook op zoek naar een uniek kledingstuk ? Neem contact met ons op of komt langs in één van onze filialen.

Klik op onderstaand youtube filmpje en bekijk hier de uitzending van de TV Kantine.

Lees meer: Robbie Williams brengt Katja's hoofd op hol - DE TV KANTINE

Het is nu...

Actuele Openingstijden

maandag
10-12-2018
09:00 - 18:00
dinsdag
11-12-2018
09:00 - 18:00
woensdag
12-12-2018
09:00 - 18:00
donderdag
13-12-2018
09:00 - 18:00
vrijdag
14-12-2018
09:00 - 18:00
zaterdag
15-12-2018
10:00 - 16:00
zondag
16-12-2018
GESLOTEN

Ons filiaal is op dit tijdstip
GESLOTEN

Mailen kan altijd :)
info@abro-creative.nl

Bestaat dit jaar 25 jaar