Beeldschermpresentaties

Informatie overbrengen tegen steeds weer diezelfde kwaliteit. Een goede beeldschermpresentatie neemt uw doelgroep mee in de boodschap welke u mee wilt geven. Deze presentaties vallen of staan met goed beeldmateriaal en indien nodig een goede stem. ABRO Creative en TCS Shop gaan graag met u aan de slag om uw presentatie te mogen maken.

Lees meer: Beeldschermpresentaties

Grafische Bestanden

ABRO Creative is onderdeel van de TCS Groep en beschikt daarom over een eigen ontwerpteam en alle faciliteiten om uw boodschap naar buiten te brengen. Voor onder andere drukwerk, kopiëren, printen, binden, plastificeren, gepersonaliseerde kantoorartikelen, gepersonaliseerde (bedrijfs)kleding, audio en audiovisuele producties, websites en nog heel veel meer kunt u bij ons terecht. Kom langs in onze winkels in Aalsmeer en Amsterdam (adressen zie onder) of surf naar "TCS Shop", ons online portal van waaruit u al onze producten en diensten kunt vinden en indien u dit wenst vrijblijvende informatie kunt opvragen, aanvragen en/of direct kunt bestellen.

Wij beschikken over actuele software en kunnen dan ook veel bestandsoorten aanleveren of verwerken. Een aantal veel voorkomende bestandsoorten zijn.........

Lees meer: Grafische Bestanden

Narrow Casting - Probeer het 1 Maand Gratis !

ABRO Creative en TCS Shop bieden u de mogelijkheid om onze Narrow Casting omgeving 1 maand lang gratis te proberen. U krijgt gedurende deze periode de mogelijkheid om ons SMART Pakket uit te proberen en te streamen naar 1 of meerdere beeldschermen (afhankelijk van de hardware welke u beschikbaar heeft).

Om een goed idee te krijgen, en u ook gedurende deze periode van advies te kunnen zijn, vragen wij u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zodra wij dit binnen hebben nemen wij contact met u op en bespreken wij eerst wat u nodig heeft aan hardware om te kunnen testen. Wanneer de hardware beschikbaar is (en samen met ons getest) activeren wij uw proefomgeving, en kunt u zelf aan de gang met ons systeem. Na 3 weken vragen wij of uw account omgezet mag worden naar een vast abonnement. Na het ondertekenen van onze offerte gaat uw abonnement van start, en kunt u gebruik (blijven) maken van onze Narrow Casting omgeving.

Bevalt het u niet, even goede vrienden. Wij blokkeren uw account. Voor wat betreft de betaling van het abonnement zijn er meerdere mogelijkheden, vooruitbetaling middels factuur per maand, kwartaal of jaar of middels een automatische incasso (goedkoper). U kunt uw abonnement iedere eerste van de maand opzeggen met een opzegtermijn van 3 weken. Resterend saldo storten wij terug.

Nu ook Narrow Casting - Al vanaf € 10,00 per maand

U heeft het vast en zeker vaker gezien. Beeldschermen in het bedrijf of instelling welke u bezocht, met daarop de meest actuele informatie variërend van enkel en alleen maar een prijslijst tot een volledig digitaal informatie-kanaal. ABRO Creative en TCS Shop geven uw bedrijf de mogelijkheid om tegen zeer geringe kosten ook een dergelijk systeem op te zetten.

Lees meer: Nu ook Narrow Casting - Al vanaf € 10,00 per maand

Subcategorieën

Het is nu...

Actuele Openingstijden

maandag
10-12-2018
09:00 - 18:00
dinsdag
11-12-2018
09:00 - 18:00
woensdag
12-12-2018
09:00 - 18:00
donderdag
13-12-2018
09:00 - 18:00
vrijdag
14-12-2018
09:00 - 18:00
zaterdag
15-12-2018
10:00 - 16:00
zondag
16-12-2018
GESLOTEN

Ons filiaal is op dit tijdstip
GESLOTEN

Mailen kan altijd :)
info@abro-creative.nl